SMART-ALARM voor Gardner ATT

           

Persoonlijke bescherming        

Persoonlijke bescherming speelt vandaag de dag een belangrijke rol tijdens het vissen. Het risico om met diefstal van je waardevolle uitrusting geconfrontreerd te worden is in een groot aantal landen realiteit.

Wat is het smart-alarm voor ATT?  

Het smart-alarm heeft een Passief Infra Rood (PIR) detectie systeem. Dit is een elektronische sensor dat infrarood (IR) straling van objecten in zijn gezichtsveld detecteerd. Het detecteerd personen, dieren of andere warmte uitstralende objecten die door het detectieveld bewegen. Kijk op de pagina werking van een PIR sensor voor een gedetaileerde uitleg hoe een PIR systeem werkt.
Het smart-alarm is een stil alarm dat werkt in samenwerking met een ATT ontvanger*. Het smart-alarm kan gebruikt worden voor je persoonlijke berscherming en voor de bescherming van je uitrusting. Elke beweging door het bereik van het smart-alarm wordt gedetecteerd en verzonden naar de ATT ontvanger. Het smart-alarm zelf maakt geen geluid, alleen een detectie led zal gaan branden. Het smart-alarm beschikt over een anti diefstal functie, zodra het wordt uitgeschakeld zal het een anti diefstal signaal naar de ontvanger sturen.

* beschikbaar voor ATTx V2 en ATTx Deluxe receiver ontvanger

    

© 2012 - 2020 smart-indicators | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel