ATT

    

 

Wat is het SMART-ALARM voor ATT?  

Het smart-alarm heeft een Passief Infra Rood (PIR) detectie systeem. Dit is een elektronische sensor dat infrarood (IR) straling van objecten in zijn gezichtsveld detecteert. Het detecteert personen, dieren of andere warmte uitstralende objecten die door het detectieveld bewegen. Kijk op de pagina werking van een PIR sensor voor een gedetaileerde uitleg hoe een PIR systeem werkt.
Het smart-alarm is een stil alarm dat werkt in samenwerking met een ATT ontvanger*. Het smart-alarm kan gebruikt worden voor je persoonlijke bescherming en voor de bescherming van je uitrusting. Elke beweging door het bereik van het smart-alarm wordt gedetecteerd en verzonden naar de ATT ontvanger. Het smart-alarm zelf maakt geen geluid, alleen een detectie led zal gaan branden. Het smart-alarm beschikt over een anti diefstal functie, zodra het wordt uitgeschakeld zal het een anti diefstal signaal naar de ontvanger sturen.

* Het SMART-ALARM is beschikbaar voor de ATTx V2 en ATTx Deluxe ontvangers.

 

Wat is het SMART-LIGHT 2 (SL-2) voor ATT?

Het SMART-LIGHT 2 is een Bivvy Light die werkt op de ATT beetmelders en smart-alarmen*. De lamp kan worden geprogrammeerd om te worden geactiveerd wanneer een beetmelder of een smart-alarm wordt geactiveerd. Dit maakt het verlaten van de bivvy en het bereiken van de hengels eenvoudig en veilig, zelfs in de donkerste nachten.

*Het SMART-LIGHT 2 is beschikbaar voor de ATTs beetmelder.

© 2012 - 2024 smart-indicators | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel